foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Radio za sve nacije!
Admin tim radia
Dobrodošli!

Radio Ljubavno ludilo

Sa Vama 24 sata

21. Da je zrno pijeska jedinica za ljubav, sve pustinje ovog svijeta ne bi bile dovoljne da ti kažem koliko te volim!!!

22. Cvjeta ruža usred žita, ljubim onu koja čita, ljubi i ti onog tko šalje, pa neka ruža cvjeta i dalje!!!

23. Da budem sretna jer si mi prijatelj ili da plačem jer je to najviše sto ćeš mi ikada biti?

24. Čuvaj me u malom kutku svog srca! Neka ti moje misli ne remete ni jedan trenutak života, a voli me tek toliko da znam da postojim!

25.  Čovjek se budi najčistije duše koja čeka da ju oblikuje budući dan. I zato priušti sebi da ti prvo "dobro jutro" poželi onaj tko te voli. DOBRO JUTRO!

26. Čokoladni bomboni. Ne. Cvjetni med. Ne. Sladoled od lješnjaka. Ne. Šećer. Nema šanse. Jebi ga, i dalje ne nalazim ništa što je slađe od tebe.

27. Bori se za sreću, za ono želiš. Ono što mnogo ti znaći, nemoj dijeliti. Ne brini za druge, jer drugi će se snaći, ali ljubav poput tebe teško je naći.

28. Čitam knjigu, a oči mi suze, mislim na tebe, što mi srce uze!

29. Bog je svim anđelima dao krila osim tebi, jer nije želio da mu najljepši odleti!

30. Bila bih postelja u kojoj spavaš i jastuk na kojem se budiš, zvijezda koju sanjaš, suza kada plačeš, osmjeh kad se smiješ, usinila bi sve samo da sam uz TEBE!

31. Već odavno nada u mom srcu je izcezla da cu pronaci luku gdje cu se skriti, usred olujnog mora nadjoh tebe... tebe luku moju gdje cu vjecno biti!

32. Kad se noc spusti i prekrije prozor tvoj, po nebeskoj pomrcini poljubac ti saljem svoj. Nek poljubac stigne tamo gdje ne mogu ja. Tiho ti sapne: Mislim na tebe ja!

33. Ljubav su mora, ljubav su neba, ljubav je sve sto ljudima treba, ljubav je potok sto tece iz raja, a poljubac je putic sto dva srca spaja...

34. Ljepota je prolazna, zivot kratko traje, sve sto imam moje srce ti daje, uzmi moju ljubav jer znam samo jedno - sve na ovom svijetu nije kao ti vrijedno…

35. Ljubav je kao delfin obasjan mjesecinom sto se kupa u beskrajnoj topline tvojih ociju, zato nikad, nikad ih nemoj sklopiti jer kazu da delfini umiru u tami...

36. Vidjela sam te 1-put, vidjela sam te 2-put, i sve je bilo dobro dok te nisam vidjela jer od kad sam te 1-put vidjela, iskreno kazem da sam za tobom poludjela!!!

37. Ti imas stil, ti imas ono nesto sto ja trazim, ti imas j....o tijelo, tvoj me sexy izgled pali, tvoji poljubci su kao u snu, ti si savrsen stroj a ja imam krivi broj.

38. Ja ne znam sto je zivot i zasto ga svi toliko cijene, meni moj zivot ne znaci nista jer nemam tebe. Kad vidis oci plave boje, sjeti se mene jer su takve moje.

39. Koliko iglica ima bor, koliko prozora ima dvor, koliko zvjezda na nebu sja, toliko ti poljubca saljem ja!!!

40. Nikada, nikada nećeš naći oči kao moje, ni jedne ne čitaju tako dobro tvoje, ni jedne ne umiju da ti osmjeh ukradu i kada srce gubi posljednju nadu.

 

 

Vaše poruke, čestitke i želje!

Close the dialog

Kontakt obrazac

Misli dana

Onaj koji pada i ustaje mnogo je jači od onoga koji nikad nije pao.

Brojač posjetitelja

00000726
Danas
Jučer
Ovaj tjedan
Prošli tjedan
Ovaj mjesec
Prošli mjesec
Svi dani
351
375
726
0
726
0
726

Vaš IP: 54.158.219.248
2018-05-24 11:43


Copyright © 23.5.2018 Radio Dalmatino