foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Radio za sve nacije!
Admin tim radia
Dobrodošli!

Radio Dalmatino

Sa Vama 24 sata

Vaše želje , čestitke i pozdravi !

POZDRAV ZA SVE NAŠE RADIOPLOVCE RADIA DALMATINA ! Vaš ADMIN tim. ///// Marija: Ko bodo gl. želje bi prosila za pesem Ko ljubezen te nekoč izda ... je tako žalostna in tako lepa obenem - LP ///// Bilja: Cana- Pismo. Hvala! ///// Biljana: Dino Marjanovic - Tri sam je zime volio--ako moze za Jelku ///// Ivan:Brate Tino jeli moze za naseg Zorana neka rodjendanska po tvom izboru. ///// Dejan: Ce lahko- Werner - Ne pustite me prijatelji. ///// Simon: Zlatko Dobric - Cesarica mojega srca! Se zahvaljujem! ///// Janez: Brendi - Zima je Hvala. ///// Monika: SAŠA LENDERO - Ti si moja radost. Hvala ///// Nada: Djomla KS feat Mambo Kings - Preko Beograda do Ljubljane. Hvala ///// Nikola (Ruma) za moju najdrazu jel moze notica? Srecko Savovic - Godina nova. Hvala ! ///// /////

1.   Možda ćes imati djevojku koja će se zvati kao ja. Možda će imati smeđu kosu i plava oka dva. Možda će te voljeti, ali ni približno kao ja!.

2.   Najlepše dane provela sam s' tobom, a kako na rastanku da ti kazem zbogom?

3.  TI si trag koji nemogu izbrisati. TI si bol koju nemogu preboljeti. TI si plamen koji nemogu ukrotiti. TI si onaj kojeg jedino mogu voljeti!!!!
JEDNOM DECKU KOJEG NEMOGU PREBOLJETI!!!ZAUVIJEK JA I TI!!!

4.   Ljubomorna još sam na svaki pogled tvoj i nesretna jer sada ti pripadaš njoj. I dobro znam da sada kasno je za sve, ali i dalje želim da je isto kao prije!

5.   Ovo ti pišem za sjećanje trajno da misliš na mene moja slatka tajno ,nikad ne zaboravi da te voli neko, kome si tako blizu a tako daleko.

6.   Volim te, mrzim te, ali drugoj ne dam te! Ljubi dok si mlada sad kad imas koga jer ljubav je slatka a mladost je "KRATKA

7.   Daljine razdvajaju ljude,zbog njih se tuguje i place...ali onom tko zaista voli daljine nista ne znace!!

8.   Ljubav je cigareta dim, a pepeo tuzna uspomena sto ostaje za tim

9.   Ako te nije pronasla ljubav,potrazi me,bicu kao prije, na istom mjestu svu ljubav skricu od svih...da nikada nikog vise ne zavolim!!! 

10. Tesko je plakati a suze ne liti,tesko je voljeti a voljen ne biti, tesko je voljeti nekog a svoja osjecanja kriti,voljeti ga potajno a samo mu prijatelj biti.

11. Morao si otići, sad si tako daleko. Još mislim na tebe i nadam se da još nije svemu kraj, da ćemo se ponovo sresti i nastaviti gdje smo stali. VOLIM TE

12. Vratiti se staroj ljubavi isto je kao po ko zna koji puta pročitati isti roman može biti zanimljivo ali kraj se zna!!!

13. Kada zagrlis me znaj mozda ovo nije kraj mozda shvatis da u nama blista onaj stari sjaj, mozda nezan dodir moj te podseti na vreme kad sam bila ta, pridji blize ljubavi mozda nece umreti ono sto smo jedno drugom tako srecni davali..... i na kraju mozda shvatices da bez tebe ja ne mogu ziveti... ljubavi.

14. Napisacu na svim ciglama NEDOSTAJES MI i molicu Boga da te bar jedna tresne u glavu, pa da vidis kako boli kad ti nedostajes nekom ko te voli..

 

Slušajte nas preko telefona!


© 2018 Radio Dalmatino