foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Radio za sve nacije!
Admin tim radia
Dobrodošli!

Radio Ljubavno ludilo

Sa Vama 24 sata

1.   Možda ćes imati djevojku koja će se zvati kao ja. Možda će imati smeđu kosu i plava oka dva. Možda će te voljeti, ali ni približno kao ja!.

2.   Najlepše dane provela sam s' tobom, a kako na rastanku da ti kazem zbogom?

3.  TI si trag koji nemogu izbrisati. TI si bol koju nemogu preboljeti. TI si plamen koji nemogu ukrotiti. TI si onaj kojeg jedino mogu voljeti!!!!
JEDNOM DECKU KOJEG NEMOGU PREBOLJETI!!!ZAUVIJEK JA I TI!!!

4.   Ljubomorna još sam na svaki pogled tvoj i nesretna jer sada ti pripadaš njoj. I dobro znam da sada kasno je za sve, ali i dalje želim da je isto kao prije!

5.   Ovo ti pišem za sjećanje trajno da misliš na mene moja slatka tajno ,nikad ne zaboravi da te voli neko, kome si tako blizu a tako daleko.

6.   Volim te, mrzim te, ali drugoj ne dam te! Ljubi dok si mlada sad kad imas koga jer ljubav je slatka a mladost je "KRATKA

7.   Daljine razdvajaju ljude,zbog njih se tuguje i place...ali onom tko zaista voli daljine nista ne znace!!

8.   Ljubav je cigareta dim, a pepeo tuzna uspomena sto ostaje za tim

9.   Ako te nije pronasla ljubav,potrazi me,bicu kao prije, na istom mjestu svu ljubav skricu od svih...da nikada nikog vise ne zavolim!!! 

10. Tesko je plakati a suze ne liti,tesko je voljeti a voljen ne biti, tesko je voljeti nekog a svoja osjecanja kriti,voljeti ga potajno a samo mu prijatelj biti.

11. Morao si otići, sad si tako daleko. Još mislim na tebe i nadam se da još nije svemu kraj, da ćemo se ponovo sresti i nastaviti gdje smo stali. VOLIM TE

12. Vratiti se staroj ljubavi isto je kao po ko zna koji puta pročitati isti roman može biti zanimljivo ali kraj se zna!!!

13. Kada zagrlis me znaj mozda ovo nije kraj mozda shvatis da u nama blista onaj stari sjaj, mozda nezan dodir moj te podseti na vreme kad sam bila ta, pridji blize ljubavi mozda nece umreti ono sto smo jedno drugom tako srecni davali..... i na kraju mozda shvatices da bez tebe ja ne mogu ziveti... ljubavi.

14. Napisacu na svim ciglama NEDOSTAJES MI i molicu Boga da te bar jedna tresne u glavu, pa da vidis kako boli kad ti nedostajes nekom ko te voli..

 

Vaše poruke, čestitke i želje!

Close the dialog

Kontakt obrazac

Misli dana

Jednog dana probudit ćeš se i više neće biti vremena da uradiš stvari koje si oduvijek želio uraditi. Uradi ih sad!

Brojač posjetitelja

00000733
Danas
Jučer
Ovaj tjedan
Prošli tjedan
Ovaj mjesec
Prošli mjesec
Svi dani
358
375
733
0
733
0
733

Vaš IP: 54.158.219.248
2018-05-24 11:45


Copyright © 23.5.2018 Radio Dalmatino