foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Radio za sve nacije!
Admin tim radia
Dobrodošli!

Radio Ljubavno ludilo

Sa Vama 24 sata

1.   Sretan ti Uskrs zelim ja dok to nebesko sunce sja . zeko slatki mali iscekuje poklon mali.

2.   U proljeće rano kad se priroda budi, zbog dana jednog sretni su ljudi. Na licu se vide znakovi sreće, Isus je došao, napustit nas neće. Sretan Uskrs!

3.   Sveto jaje uskrsnjeg jutra, sto ti danas kucu krasi, nek ti donese svaku srecu i od svake muke spasi.

4.   Na livadi crkva stara, zvono sa zvonom razgovara. Svanuo je dan spasenja, dan Kristova uskrsnuća.

5.   Neka ti radost uskrsnuca vrati vjeru u zivot, neka nestane zlo, a prevlada dobro, neka ti ljubav bude oslonac, a sreca vjecni pratilac! SRETAN USKRS !!!

6.   Nedeljno jutro kad zablista, radosno docekajte USKRSLOG KRISTA, jer on pobijedi smrt i uvede nas u rajski vrt. SRETAN USKRS!!!

7.   Dok uskrsnje lomis jaje, neka mir tvojom dusom vlada, nek ti Krist snage daje, da zlo dobro nikad ne nadvlada. SRETAN USKRS!

8.   Koliko su duge u zeca usi toliko ti zelim radosti u dusi i koliko je lijepo sareno jaje toliko taj osjecaj nek traje! Sretan Uskrs !

9.   Dobar dana vama svima sto vas u ovoj kuci ima - da ste zivi i zdravi i da se uvijek Uskrs slavi!

10. Meni mali zeko rece da vam zeli puno srece,puno sunkice i jaja,ljubavi i zagrljaja.A jos k tome dragi Boze i love kolko moze.Sretan Uskrs

11. Jedan mali zeko svašta bi ti rek’o,al’ od silne želje stih mu je utek’o,zato samo veli:DANAS SE VESELI SRETAN USKRS.

12. Pogledaj u kosaricu tu ces naci pisanicu.Mali zeko nju ti daje i veliku pusu od mene ti salje. Sretan Uskrs!

13. Mali zeko bijeli jako se veseli pisanice dijeli i sretan uskrs zeli!

14. Pokucao mi zeko na vrata, donio pisanicu i rekao da na njoj napišem tvoje ime i sretan Uskrs čestitam time!

15. Trci zeko preko brda i dola jer zna da tebe poljubiti mora. Ostavio zeko mrkvu i kupus da tebi pozeli SRETAN USKRS!!!

16. Skakuce zeko preko brda i rijeka,nosi vam radost i iznenadjenja jos neka! Kad dodje na vrata,on ce ih tiho otvorit,ugledat sarena jaja i Sretan Uskrs prozborit! On trazit ce nekog da veselje mu preda ali nesto mu ipak u kucu tad neda…Pa obiteljski duh je,to odmah se vidi,od ljubavizraci i to zeki se svidi! Radosno skoci i dalje on krene al ostavi puse i pozdrav od mene!! SRETAN USKRS!

17. Osjetiti radost Uskrsa mozemo samo s Isusom,jer se njjegovom uskrsnuću i veselimo.Proslavimo Uskrs s Kristom,pomolimo se za našeg Spasitelja.Sretan Uskrs!

18. U proljeće rano kad se priroda budi, zbog dana jednog sretni su ljudi. Na licu se vide znakovi sreće, Isus je došao, napustit nas neće. Sretan Uskrs!

19. Nije Uskrs čestitka, ni dar skupi, niti nešto što se kupi. To je molitva i blagoslov od Boga, da svatko još više voli bližnjega svoga! Sretan Uskrs!

20. Neka vam kuća u veselju blista i sretno vam uskrsnuće Krista! Kao praznik životnog začetka, ostale sreće i napretka!

Vaše poruke, čestitke i želje!

Close the dialog

Kontakt obrazac

Misli dana

Mnogo problema na svijetu nestalo bi kad bismo pričali jedni s drugima umjesto jedni o drugima.

Brojač posjetitelja

00000720
Danas
Jučer
Ovaj tjedan
Prošli tjedan
Ovaj mjesec
Prošli mjesec
Svi dani
345
375
720
0
720
0
720

Vaš IP: 54.158.219.248
2018-05-24 11:41


Copyright © 23.5.2018 Radio Dalmatino