foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Za sve nacije i generacije
vl. Randjelovic Vesna ( VEKII)
Dobrodosli !!!!!

Radio za dusu

Zabava, druzenje 24 sata

Slušajte nas preko mobilnika

Ljepotice dana

Mudre misli

" Nikad se ne stidi onog što jesi....Nego se stidi onog što nisi a glumiš."

Posjete

000204792
Danas
Juce
Ovaj tjedan
Prosli tjedan
Ovaj mjesec
Prosli mjesec
Sve dane
75
1227
2347
194289
15403
32487
204792

Vaš IP: 107.20.115.174
01:19 2017-12-14

Do Božiča 2017 nas dijeli

Budi vesela kao ptica, ne daj da se nad tebe spuste crni oblaci ledene kiše. Dani neka ti budu veseli, puno sreće i ljubavi jer danas si mlada i nikada više! Sretan Rođendan! ;-)

Ono što su nekad bile priče o provodu i sreći, neka nam društvo svega donese u vreći, neka zabava traje do kasno u noć jer doma i onako nećemo brzo poći.

Želim da ti sunce sja kada je kiša, želim ti svjetlost kada je mrak, želim ti osmijeh kada teku suze, želim ti uz sve također i najljepše čestitke za rođendan!

Život nikad ne daje ono što obećava, već uvijek manje ili više od toga. I zato nemoj prestati da tražiš i želiš više od onoga što ti sudbina u životu nudi. Sretan ti rođendan!

Neka ti Bog podari ono što nemaš, a sanjaš i želiš, i pomogne ti da zadržiš ono što imaš i čemu se veseliš.

Zažmiri i stvori sliku života u jednom liku. Danas je dan sreće kada ti srce postaje veće, neka ti se ostvari svaki san, Sretan Ti rođendan.

Želim ti najljepši rođendan, kao i svaki dan, da radost i sreća te prati, i da ti se uvijek dobro dobrim vrati!

Ljubav, sreća zdravlje i veselje neka ti budu pratilje zvijezde, neka ti se nikada ne desi da na prijatelje zaboraviš koji ti cijene i vole i čestitkom ovom ime ti slove. SRETAN ROĐENDAN!

Neka život uvijek plovi na vjetru sreće, jer tvoj prijatelji te nikad zaboraviti neće. Dio uvijek nas ćeš biti bez obzira bili gladni ili siti svega što nam život nosi društvo se s tobom ponosi.

Cvijet sjaji na tvom dlanu, nosi sunce, da zasadi osmijeh na tvojim usnama i radost u tvom srcu.

Tisuće je zvjezdica na nebu i tisuće sitnih želja, neka svaka od njih pomiluje dio tvog srca.

Za ovaj rođendan želim da stobom trenutke podjelim, sreću i radost da doživim, zdravlje da ti poželim, da ti se ispuni želja svaka da slavlje potraje i nakon mraka.

Za rođendan neka ti se cvijet nakloni na pozdrav, neka tajni dlan izbriše napore i neka riječi iz naše knjige želja postanu stvarne.

Buket cvijeća za tvoj rođendan. Neka bude kao taj buket šaren lijep i nasmijan.

Roditi se, odlučno napraviti prvi korak. Doista je hrabrost. Jer, slijede novi koraci. Evo, već se tvoja misao susreće sa sudbinom drugoga. Ni na tren ne zaboravljaš na svijet oko sebe. Dobrota ti uvijek pokazuje pravi smjer. Ali na tom putu nikad ne zaboravi na sebe. Nego pronađi kutak gdje uživaš u ljepoti svijetla i za sebe.

Buket ovog cvijeća je za tebe. Neka ti kaže: Mislim na tebe! Neka bude zdravlja doista obilno. Neka život ti bude mio. To je moja čestitka.

Rođendan je priča o čudu života, o dragim ljudima koji su nam ga podarili i o nama samima, koliko ga znamo cijeniti. Tvoj rođendan je pjesma o ljepoti svijeta. Tek s tobom je za mene doista lijep i savršen.

Izgubili smo se u svakodnevnici, često tražimo puteve kako bi smo se našli i nazdravili za lijepe dane. Zato neka ti zaželim nazdravlje riječima u ovoj čestitki, neka bude ugodno tvoje slavlje, iznad svega zdravlja i radosti.

Sa cvijećem u rukama i radošću u srcu stupaj putem života.

Crveni cvijet neka je za sreću među moje želje spleten. Šaljem ga, da kad je uspavanu uhvati probudi je opet i opet.

Kao što se priroda iz godine u godinu budi u toplo proljeće, tako lijepa sjećanja neprestano potpaljuju vatru veselja i životne snage u ljudskom srcu. S njima zasija želja da bismo mogli biti iznova svaki trenutak zajedno i da bismo mogli vratiti sve dobro kojim smo bili obilno obdareni.

Godine prebrzo prolaze, a želje za sreću i zdravlje koje izričemo drugim ljudima ostaju u nama jednako duboko i snažne. Neka te moje tople misli za tvoj rođendan cijele godine vode sunčanim putevima i neka te na njima prate lijepe riječi i dobra djela.

Za svaki rođendan se sjetimo kako nam je bila data prigoda roditi se, biti, živjeti. Ti me svojim primjerom učiš da živjeti znači raditi i darovati. To nije poklanjanje hrpice darova koje nam nudi današnji svijet, već je darivanje samoga sebe. Zato ti ja za tvoj rođendan želim darovati dio svog srca.

Svaki rođendan je nova postaja na putu života, kad se na tren osvrnemo na korake koje smo do sada prošli i zacrtamo nove smjerove koje želimo dostići u budućnosti. Sretni smo što u tom trenutku stojimo kraj tebe jer smo u tvojoj blizini sigurni. Uz tebe uvijek znamo da znaš izabrati pravi put koji našem životu daje smisao.

Toliko se skrivene ljubavi izrekne bez riječi, samo djelima, potporom čovjeku kojemu ona treba. Ponekad imamo samo riječi da možemo reći svoje najiskrenije, najdraže želje: Sve najbolje za Rođendan!

vreme


Copyright © 2013 Radio za dusu!