foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Radio za sve nacije!
Admin tim radia
Dobrodošli!

Radio Ljubavno ludilo

Sa Vama 24 sata

1.   Želim ti puno sreće, smijeha prijateljstva i da ti se ispune sve male i velike želje!

2.   Pogledaj na kalendar prolaze dani, a meni se čini da je isto ko i lani. Nije isto godina ti je više, sretan rođendan želi ti…ko ti ovo piše!

3.  Znam da je glupo ljude podsječati na to da stare ali... gušt je, seko... sretan 25 rođendan, pusa velika.Polete li anđjeli poput ptica, dotaknu li predivan osmijeh tvoga lica, neka ponesu poruku na krilima bijelim da NAJSRETNIJI ROĐENDAN TI ZELIM!!!!

4.   Sretan ti rođendan sunce moje malo, volim te volim, ti si moje blago, neka ti cvijeće u životu  cvijeta i sretno živi mnogo, mnogo ljeta …

5.   Čestitam ti prvi sretno prezivljeni dan u ?. godini tvoga zivota. Izuzmemo li onaj nesretan pad, malo zalutalo zrnce maka medu tvojim zubima i naravno, cinjenicu da si obula razlicite cipele, izgleda da si uspjela zadrzati malo ponosa, te osmijeh na licu. Ne sumnjam da ce ti i iducih 365 dana biti jednako ugodni (citaj usrani), ali kad god ti osmijeh na tren izblijedi sjeti se mene i mojih 16 i glasno mi se naceri u facu, jer mene sve to jos ceka. SRETAN RODENDAN!!!

6.   U tamnoj noći dok kiša tiho pada, kad ti se izgubi i poslednja nada, kad ti tužna postane noć, seti se da neko misli na tebe i ljubi te za laku noć! Polako hvatam zalet za san, duša mi je van i ne znam gde je, ali znam skim je, jer moje srce šapuće ti ime! Laku noć princezo!

7.   Moje oči su tužne jer te ne vide, moje ruke su prazne jer te ne grle, moje usne su hladne jer te ne ljube, moje srce je usamljeno jer nije uz tvoje, samo što mogu ovom je porukom zaželjet ti laku noć ljubavi moja....

8.   Na današnji dan rođena je jedna preljepa bebica kojom je Zemlja dobila neprocijenjiv dar... Toj osobi želim sve najbolje i sretan rođendan!

9.  Sve što život čini ljepim, a tebe sretnim, neka ti donese ovaj dan! Sretan rođendan! 

10. U tiho jutro kad cvrkut ptica prekine ti san, a otkucaji sata oznace tvoj dan, od srca ti zelim najsretniji i najljepsi rodjendan!

11. Ova poruka kroz telefonsku zicu juri jer joj se danas opasno zuri! Da prenese tebi sve najljepse zelje i ove moje rijeci koje ti sretan rodendan zele.

12. Zažmiri i stvori sliku života u jednom liku. Danas je dan sreće kada ti srce postaje veće, neka ti se ostvari svaki san - Sretan Ti rođendan.

13. Živi, vrišti, razbijaj i pleši, jer čovjek je rođen da gubi i griješi. Prodivljaj dane, prokockaj noći, jer jednom se ni to neće moći... Sretan rođendan.

14. Rođendan je tvoj, sve do neba gore svijeće. Nije važan broj, samo da su sve od sreće.

15. Zaboravi muku, tugu i sve boli. Na današnji dan samo voli. Ne daj nikome da želje ti kvari... Sretan rođendan i neka ti se ispune sve lijepe stvari.

16. Neka se dani u tvome životu što sretnije troše, neka te pogodi sve lijepo, a promaši sve loše... Sretan rođendan!

17. Da rukama dotakneš sve zvijezde na nebu, da najljepši ostvari ti se san, da sunce uvijek sja u životu tvom, to su moje želje za tvoj rođendan!

18. Dugo sam tražila poklon, dovoljno vrijedan i dostojan tebe. Nisam našla ništa takvo, zato ti darujem sebe.

19. Želim ti da ovaj i svaki sljedeći rođendan provedeš u zagrljaju voljene osobe i neću se jako ljutiti ako ta osoba ne budem ja, jer najvažnija je tvoja sreća. Potpis: Onaj koji je tako daleko od tebe, a tako blizu tvoga srca.

20. Večeras je, dušo, rođendan tvoj, još malo i naša pjesma će proć'. Vino i svijeće, na stolu ruže dvije, a znam da nećeš doći. Ipak ,sretan ti rođendan.

Vaše poruke, čestitke i želje!

Close the dialog

Kontakt obrazac

Misli dana

Mnogo problema na svijetu nestalo bi kad bismo pričali jedni s drugima umjesto jedni o drugima.

Brojač posjetitelja

00000729
Danas
Jučer
Ovaj tjedan
Prošli tjedan
Ovaj mjesec
Prošli mjesec
Svi dani
354
375
729
0
729
0
729

Vaš IP: 54.158.219.248
2018-05-24 11:43


Copyright © 23.5.2018 Radio Dalmatino