foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Radio za sve nacije!
Admin tim radia
Dobrodošli!

Radio Dalmatino

Sa Vama 24 sata

21. Da je zrno pijeska jedinica za ljubav, sve pustinje ovog svijeta ne bi bile dovoljne da ti kažem koliko te volim!!!

22. Cvjeta ruža usred žita, ljubim onu koja čita, ljubi i ti onog tko šalje, pa neka ruža cvjeta i dalje!!!

23. Da budem sretna jer si mi prijatelj ili da plačem jer je to najviše sto ćeš mi ikada biti?

24. Čuvaj me u malom kutku svog srca! Neka ti moje misli ne remete ni jedan trenutak života, a voli me tek toliko da znam da postojim!

25.  Čovjek se budi najčistije duše koja čeka da ju oblikuje budući dan. I zato priušti sebi da ti prvo "dobro jutro" poželi onaj tko te voli. DOBRO JUTRO!

26. Čokoladni bomboni. Ne. Cvjetni med. Ne. Sladoled od lješnjaka. Ne. Šećer. Nema šanse. Jebi ga, i dalje ne nalazim ništa što je slađe od tebe.

27. Bori se za sreću, za ono želiš. Ono što mnogo ti znaći, nemoj dijeliti. Ne brini za druge, jer drugi će se snaći, ali ljubav poput tebe teško je naći.

28. Čitam knjigu, a oči mi suze, mislim na tebe, što mi srce uze!

29. Bog je svim anđelima dao krila osim tebi, jer nije želio da mu najljepši odleti!

30. Bila bih postelja u kojoj spavaš i jastuk na kojem se budiš, zvijezda koju sanjaš, suza kada plačeš, osmjeh kad se smiješ, usinila bi sve samo da sam uz TEBE!

31. Već odavno nada u mom srcu je izcezla da cu pronaci luku gdje cu se skriti, usred olujnog mora nadjoh tebe... tebe luku moju gdje cu vjecno biti!

32. Kad se noc spusti i prekrije prozor tvoj, po nebeskoj pomrcini poljubac ti saljem svoj. Nek poljubac stigne tamo gdje ne mogu ja. Tiho ti sapne: Mislim na tebe ja!

33. Ljubav su mora, ljubav su neba, ljubav je sve sto ljudima treba, ljubav je potok sto tece iz raja, a poljubac je putic sto dva srca spaja...

34. Ljepota je prolazna, zivot kratko traje, sve sto imam moje srce ti daje, uzmi moju ljubav jer znam samo jedno - sve na ovom svijetu nije kao ti vrijedno…

35. Ljubav je kao delfin obasjan mjesecinom sto se kupa u beskrajnoj topline tvojih ociju, zato nikad, nikad ih nemoj sklopiti jer kazu da delfini umiru u tami...

36. Vidjela sam te 1-put, vidjela sam te 2-put, i sve je bilo dobro dok te nisam vidjela jer od kad sam te 1-put vidjela, iskreno kazem da sam za tobom poludjela!!!

37. Ti imas stil, ti imas ono nesto sto ja trazim, ti imas j....o tijelo, tvoj me sexy izgled pali, tvoji poljubci su kao u snu, ti si savrsen stroj a ja imam krivi broj.

38. Ja ne znam sto je zivot i zasto ga svi toliko cijene, meni moj zivot ne znaci nista jer nemam tebe. Kad vidis oci plave boje, sjeti se mene jer su takve moje.

39. Koliko iglica ima bor, koliko prozora ima dvor, koliko zvjezda na nebu sja, toliko ti poljubca saljem ja!!!

40. Nikada, nikada nećeš naći oči kao moje, ni jedne ne čitaju tako dobro tvoje, ni jedne ne umiju da ti osmjeh ukradu i kada srce gubi posljednju nadu.

 

 

1.   V-ečer je prošla O-pet će doći L-ijep je život I-to će proći M-islim da te volim T-o nije sve E-vo još jednom volim te

2.   Tvoja je ljubav kao potok sto iz raja teče, zbog tebe je moj život prepun sreće, šaljem ti poljubac slađi od meda. Jer ti si sve što mi u životu treba. 

3.   Poljubac ti šaljem najljepši na svjetu nek dode do tebe ko prica u letu,nek se vrati meni sa poljupcem tvojim i nek se smiri nemir u grudima mojim!!!

4.   Poštovani, stigla vam je nova besplatna obavijest.Mobilni telefon osobe koja vam šalje ovu poruku zaražen je jednim od najgorih virusa na sviju - virusom "VOLIM TE" Da biste se riješili virusa, morate na ovaj broj poslati poruku "volim te". Vaš Mobilni Operator

5.   Ljubiti je ništa, voljeti je sve. Ljubiti možeš svakog, ali voljeti ne.

6.   I da mi daju svijet da ga uzmem sebi, da me učine jačim i od Boga, nijednu sekundu razmišljao ne bih, uzeo bih Tebe umjesto svega toga!

7.   Kako svijeća bez vatre ne može gorjeti, tako ni ja bez Tebe ne mogu živjeti.

8.   Korak naprijed, korak nazad - to je ljubav sa tobom. Malo crno, malo bijelo, slatko, ali otrovno. Zrno sreće, zrno bola, čas na nebu, čas na dnu...

9.   Ako mi neodgovoris za 25 sekundi od cega je vec proslo 15 i ako ne stigne za 10 od cega je vec proslo 8 dugujes mi 100 pusa......vrijeme je isteklo dugujes mi!

10. Kad se sretnu oci nase, spusticu pogled dole, neka ti bude jasno da te moje oci vole, teram te od sebe, sa sobom se borim, zelim da te mrzim a prokleto te volim...

11. Ja nemam ni snage ni hrabrosti da te ne volim... Da ti oci pogledam a da nista ne osjetim... Jesi i ostaces za mene sve... Moja prva ljubav, moj cijeli svijet...

12. Daleko je zvijezda, što na nebu sja, daleko je momak što ga volim ja!

13. Daleko si od očiju ali od srca nisi. Jedino što mi nedostaje znaj ti si. Nisi zvijezda ni anđeo, ni Bog da te molim, ali si osoba koju ludo i iskreno volim...

14. Dala sam ti mladost svoju, zato neću voljeti sebe, i da opet mladost imam birala bih samo tebe!!!

15. Daj mi tvoju ruku i zažmiri. Čuješ li kako moje srce kuca? Razumiješ li sto kaže? Priča o mojoj ljubavi prema tebi!

16. Daj mi sebe od sebe ako nećeš da mi srce nazebe jer kad tebe nema ljubavi, čini mi se da je zima.

17. Da su noći duge koliko te ja volim, nikada ne bi svanulo!

18. Daj mi 1000 poljubaca, pa još 1000, pa još 1000... Kad razmijenimo milijun poljubaca pomiješajmo ih zajedno sve dok ih ljubomorni ne budu mogli prebrojati.

19. Da si lijep, to vidim. Da si dobar, to znam. Da voliš, to mislim. Ali koga, to ne znam.

20. Da se sva mora svijeta razbiju u kapi, koliko bi ih bilo? Da se sve zvijezde svemira zbroje, koliko bi ih bilo? Ne znam, ali mojih poljubaca bi bilo više.

 

Vaše poruke, čestitke i želje!

Close the dialog

Kontakt obrazac

Posjete

00038289
Danas
Jučer
Ovaj tjedan
Prošli tjedan
Ovaj mjesec
Prošli mjesec
Svi dani
18
440
1022
33580
9511
11572
38289

Vaš IP: 54.80.217.80
2018-03-20 00:04


© 2018 Radio Dalmatino