foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Radio za sve nacije!
Admin tim radia
Dobrodošli!

Radio Dalmatino

Sa Vama 24 sata

1.Dobro jutro ti kazem, mada samo sebe lazem, nismo blizu kao nekad, ali si u mome srcu bila uvijek a i sad. Sreco moja Dobro jutro.

2.Sada kada vidim sunce da izlazi, mislim na tvoje lepo lice i zrake sunca kako se lome na njemu, klize i miluju te kao moje ruke, i ljubomoran sam na zvezdu koja nam zivot znaci i ljut na daljine koje nas dele. Dobro jutro ljubavi u srcu ti zelim.

3.Ako još spavaš, probudi se. Ako si tužan, nasmješi se. Ako te netko osvaja i za ljubav moli... ti mu reci da postoji netko tko te već jako voli.DOBRO JUTRO!

4.Dobro jutro ja sam covek koji vam je postavio bombu u krevet, ako ste još u krevetu ne ustajte.... a ako ste ustali vjerojatno ste mrtvi i ja sam anđeo..

5.Jedan poljubac za dobro jutro ja ti sada saljem, ti ga na usne stavi jer od srca ga dajem, toplinu njegovu oseti, jer ima zadatak da te na mene podseti

6.Probudi se, srce, kad te nježno budim. Probudi se, srce, želim da te ljubim. A poljupci moji ljepši su od sna! Probudi se ljubavi jer VOLIM TE JA! Dobro jutro!

7.Jedan poljubac za dobro jutro ja ti sada šaljem, ti ga na usne stavi jer od srca ga dajem, toplinu njegovu osjeti jer ima zadatak da te na mene podsjeti...

8.Recept za današnji dan: jedan smiješak za doručak, obilje smijeha za ručak, brdo veselja za večeru. Dobro jutro!

9.Ti si još tu na usnama što gore, još si tu gdje je srce moje, još si tu tečeš mi kroz vene ti si još tu, a nisi pored mene! Dobro jutro ljubavi moja...

10.Ako još spavaš, probudi se. Ako si tužan, nasmješi se. Ako te netko osvaja i za ljubav moli... ti mu reci da postoji netko tko te već jako voli.DOBRO JUTRO!

11.Za dobro jutro šaljem ti srce sa jutarnjom rosom, da te volim šaljem ti cvrkut ptica, u tvoju kosu ti šaljem prve sunčeve zrake, a moji poljupci sa šapatom vjetra nek te jutrom miluju i nježno bude.

12.Dobro jutro!Narucili ste buđenje? Podsjecamo vas da za ovu poruku dugujete jedan poljubac.Kamata je velika i zato obavite svoje obaveze na vrijeme!

13.Probudi se,srce,kad te nježno budim.Probudi se,srce,zelim da te ljubim.A poljupci moji ljepši su od sna!Probudi se ljubavi,jer VOLIM TE JA!Dobro jutro

14.Gledas me...prilazis mi...ljubis me...e jbg-a onda mi zazvonio alarm i probudila sam se...

Vaše poruke, čestitke i želje!

Close the dialog

Kontakt obrazac

Posjete

00038310
Danas
Jučer
Ovaj tjedan
Prošli tjedan
Ovaj mjesec
Prošli mjesec
Svi dani
39
440
1043
33580
9532
11572
38310

Vaš IP: 54.80.217.80
2018-03-20 00:10


© 2018 Radio Dalmatino